Vítězný turnaj našich 2. tříd ve Zlíně

V sobotu 13.1.2018 naši nejmladší hráči 2. tříd sehráli úspěšný turnaj minihokeje na PSG Aréně ve Zlíně, proti domácímu soupeři Aukro Berani Zlín a sousednímu HC Uherské Hradiště.

V barvách našeho „A“ týmu turnaj odehráli Šiller Lukáš, Pavlůsek Martin, Jančář Jakub, Šmíd Oskar, Sedláček Jaroslav, Fojtách Max, Bodiš Sam, Man Filip. Za „B“ tým se představili Kundrata Zdeněk, Patka Teodor, Tomaštík Adam, Suchánek Filip, Šimoník Jakub, Kutnar Štěpán, Kundrata David, Omasta Max. Brankářskou dvojici tvořili Lekeš Vojta a Stehlík Lukáš.

Oba zápasy „A“ týmu byly silně vypjaté, vyrovnané a s velkým bojovným duchem. Všichni hokejisté ze Zlína, Uherského Hradiště i Uherského Brodu předváděli krásné akce, jak v útoku tak i v obraně. Od začátku bylo znát, že budou rozhodovat hlavně výkony brankářů. Bojovnost a chuť hrát o co nejlepší výsledek se našim klukům nedalo odepřít. I když jsme v obou utkáních od začátku museli dotahovat skóre, nakonec se úsilí našich borců podařilo dotáhnout do úspěšného konce a vyhráli jsme oba zápasy.

Aukro Berani Zlín „A“ – HC SPARTAK Uherský Brod „A“           4:6
HC SPARTAK Uherský Brod „A“ – HC Uherské Hradiště „A“     7:4

Zápas „B“ týmu s domácím družstvem byl plný odvahy a sportovních soubojů, ze kterého díky jednobrankovému rozdílu jsme vyšli s výhrou. Ve druhém utkání již kluci plně ovládají herní situace a nad Uherským Hradištěm zaslouženě a jednoznačně vyhráváme.

Aukro Berani Zlín „B“ – HC SPARTAK Uherský Brod „B“            7:8
HC SPARTAK Uherský Brod „B“ – HC Uherské Hradiště „B“    32:3

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Upozornit na
0 Komentáře
Inline Feedbacks
View all comments
error

Staň se naším fanouškem i na sociálních sítích!