Rozlosování mládežnických kategorií

Byly rozlosovány další mládežnické kategorie. U žáků a starších dětí bude mít Spartak své zastoupení v kategorii mladších žáků A, mladších žáků B, starších žáků B a nově v dorostu.

Juniorská kategorie letos v Uherském Brodě nebude. Brodští kluci juniorského věku vypomohou sousednímu Uherskému Hradišti, které se jako jediné z uherskohradišťského okresu účastní Regionální ligy juniorů.

Dorostenci mají ve své šestičlenné skupině Regionální ligy dorostu týmy HC Uherské Hradiště, HC Rožnov pod Radhoštěm, HC Kopřivnice, HC Brumov-Bylnice a HK Kroměříž. V rámci skupiny se týmy utkají každý s každým 3x. Navíc týmy odehrají jeden zápas s každým se sousední skupiny. Do té patří HK Karviná, MSK Orlová, HC Vlci Český Těšín, HK Nový Jičín, Hokejový klub Opava s.r.o. a HC Frýdek-Místek. V součtu tedy sehrají 21 zápasů. Postup do nadstavbové skupiny budou slavit první z každé skupiny a pak 10 nejlepších z druhých míst. Ostatní dohrají sezónu ve skupině o umístění. Systém soutěže zde.

Starší žáci budou ve své desetičlenné skupině s celky od Rožnova po Uherský Ostroh bojovat v 18 zápasech systémem doma + venku o první tři příčky, které zajišťují postup do nadstavbové skupiny. Systém soutěže zde.

Mladší žáci A ve devítičlenné skupině budou mít více cestování, protože opět systémem doma + venku budou mít za soupeře i Opavu a Nový Jičín z Moravskoslezského kraje. Zde taky postupují do nadstavby první tři celky z tabulky. Systém soutěže zde.

Mladší žáci B odehrají celou sezonu v jedné skupině. Stejně jako starší žáci budou mít za soupeře týmy ze zlínského kraje, s každým soupeřem budou hrát 3x. Systém soutěže zde.

Všechna rozlosování jsou u příslušných týmů na našem webu. Zápasy Spartaku si můžete letos opět přidat do Google kalendáře, kde budou termíny zápasů pravidelně aktualizované.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Upozornit na
0 Komentáře
Inline Feedbacks
View all comments
error

Staň se naším fanouškem i na sociálních sítích!